maand november 2015

Drie maal in de rondte

Afstand: 9 kilometer

Waar: tussen Heerde en Epe (Nederland)

Gpx bestand: beschikbaar

Samengevat: Een wandeling vanaf de parkeerplaats van het Gelders landschap “landgoed de Dellen”.

Zondagmiddag

Afstand: 5 kilometer

Waar: Hattem (Nederland)

Gpx bestand: beschikbaar

Samengevat: een korte wandeling in het bos bij Hattem. Ondanks de temperatuur (18 graden boven nul), is het duidelijk toch wel herfst in het bos. De wandeling begint bij vakantiepark “de Leemcule” en gaat een stukje door het bos “de Vuursteenberg”. Een korte wandeling, prima geschikt als een klein blokje om.

Wandelen met Rembrandt

Afstand: 7 kilometer

Waar: Amsterdam (Nederland)

Gpx bestand: beschikbaar

Samengevat: een wandeling door het centrum van Amsterdam met als thema “Rembrandt”. De wandeling zoals ik hem heb gelopen start op “de Dam” (dat was handiger want ik was met de trein naar Amsterdam gekomen). Maar de wandeling kan natuurlijk ook gestart worden bij het Rijksmuseum. De wandeling is gemaakt door het Rijksmuseum. De route komt langs leuke plekken en samen met de informatie uit de flyer ben je aan het eind van de wandeling niet alleen een paar foto’s maar ook wat kennis rijker.

Leuk geprobeerd

Afstand: 6 kilometer

Waar: Hattem (Nederland)

Gpx bestand: beschikbaar

Samengevat: Een poging om van Hattem naar Wapenveld te lopen. Uiteindelijk lopen we vast op een hek. Dezelfde weg teruggelopen. Als je van heen en weer lopen houdt, geen probleem, anders zijn er zeker leukere wandelingen in Hattem te vinden.

© 2024 Diana wandelt — Ondersteund door WordPress

Thema door Anders NorenOmhoog ↑