Ik ben Diana. Wandelen is mijn hobby. In de afgelopen jaren heb ik veel gewandeld in Nederland, Frankrijk en Wales. Aan de meeste wandelingen zijn voor mij verhalen verbonden. Over mooie plekjes, bijzondere mensen, lekkere taartjes en heel soms een klein beetje avontuur.

Sinds juni 2015 schrijf ik over mijn wandelingen. De beschrijvingen van mijn eerste wandelingen zijn vooral technisch ingestoken, ga links, rechtdoor of toch rechtsaf.  Tot iemand mij vroeg waarom ik mijn wandelingen vastleg. Eigenlijk is dat antwoord best simpel: “Als geheugensteuntje”.  Het voordeel van een blog (vergeleken met een dagboek) is dat het ook eenvoudig met andere (wandelaars) te delen is.

Ben je dus op zoek naar het technische gedeelte van de wandeling, gebruik dan de link naar het GPX bestand om het bestand te downloaden. Samen met de korte samenvatting ongetwijfeld genoeg om op pad te gaan.

Ben je op zoek naar mijn belevenissen, dan ben je meer dan welkom om mijn post over de wandeling te lezen of volg mij op instagram #dianawandelt